BEMUTATKOZÁS


Dóra Miniker Veszprém

MILITARY SHOP

Egy garázsban induló vállalkozás rövid története ….

Széles áruválaszték a veszprémi Dóra Minikerben

Üzletünk családi vállalkozás, mely katonai ruházat árusításával 1995-ben kezdte meg a vállalkozási tevékenységét Veszprém kertvárosában.

Az évek során az üzlet profilja folyamatosan változott és ezáltal az árú-választék is bővült. Az évről évre bővülő és megújuló árukészlettel, kiváló minőségű anyagokból készült ruhákkal várjuk kedves vásárlóinkat.

A vásárlói igények sokféleségére tekintettel üzletünk termékkínálata igyekszik ennek megfelelően a vásárlói igényekhez igazodni.

Üzletünkben katonai ruhák, munkaruhák (derekas- és kertésznadrágok, gyakorló nadrágok, BDU nadrágok, zubbonyok, dzsekik, kabátok, mellények, ingek, pulóverek) lábbelik (csizmák, bakancsok, túracipők), vadászatra és horgászatra alkalmas ruházat, egyéb kiegészítők (bőr igazolványtartók, esővédő ruhák, pamut zoknik, sapkák, kalapok, kesztyűk, övek, kulacsok, hátizsákok, hálózsákok, tájolók, zseblámpák) megtalálhatóak széles választékban.

Üzletünk a rendőrség, polgárőrség, mező-örök, közterület-felügyelők és őrző-védő szolgálatok ruházatainak beszerzését kedvezményes áron biztosítja.

Munkaruhából a legkülönbözőbb szakmák művelői válogathatnak a készletből, valamint ezen felül feliratok hímzését, szitázását is vállaljuk.

A bakancsok, túracipők egy részét Angliából, Németországból, Olaszországból valamint Csehországból kapjuk.

Az üzlet termékkínálatának célcsoportja is széles körű, a fiataltól az idősebb korosztályig a gyerekek, férfiak és nők is egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő szabadidős- és munkaruhát, illetve a lábbeliket, továbbá egyéb hobbitevékenységükhöz kapcsolódó kiegészítőket.

Airsofthoz alkalmas ruházat és egyéb kiegészítők (taktikai mellény, taktikai kesztyű, álcasapka, védő arcmaszk, könyök-és térdvédők, álcafesték), továbbá Rockeagle motoros pólók/atléták/pulóverek is megtalálhatóak üzletünk kínálatában.

Bővebb információért keresse fel üzletünket!

Várunk minden kedves vásárlót és érdeklődőt!

TÉRJEN BE HOZZÁNK, MEGÉRI!