Military vászon hátizsák-román-vintage

10.000 Ft

Elfogyott

Leírás

Ez a szinte új katonai hátizsák erős, zöld vászonból készült. A bőr vállpántok hosszúsága állítható, egy sokkal kényelmesebb viseletért. A táska mérete elég nagy, sok dolgot lehet tárolni benne. Az egyik oldalán található egy bőr pánt illetve egy zseb, melyben elfér egy nagy vizes palack, állvány, vagy papír tároló cső. Belülről zsinórral záródik, és kívülről fémcsattal ellátott bőrpánttal rögzíti. Nagyon sok kicsi bőrhurok van rajta, ezen a hurkon a katonai felszerelést, például a sisakot és a sátrat rögzítették.

Ideális mindennapi kültéri vagy városi használatra. A hátizsák tökéletes ajándékot nyújthat az utazó, a túrázó, kempingelő és a horgászatot kedvelő személyek számára.

Méretek:
Magasság: ~ 45 cm ( ~17.7 inches)
Szélesség: ~ 30 – 38 cm (~ 11.8 – 15 inches) – szélesebb mint az alja
Mélység: ~ 23 cm (~ 9 inches)
Súly: ~1.7 kg (~ 3.75 pounds)

ÁLLAPOT: Ez egy nagyon jó állapotban lévő katonai felesleg, de ez egy vintage termék, amelyet sok éven át tároltak, ezért előfordulhatnak bizonyos kellemetlenségek: elhanyagolható szag, amely idővel eltűnik, rozsdásodás nyomai a fém alkatrészeken, anélkül, hogy bármilyen módon befolyásolnák a funkcionalitást, eltérések a színárnyalatokban vagy a tartozékokban (pántok, csatok). Ugyanakkor a gyártási dátumbélyegzők eltérőek, láthatóak vagy kevésbé olvashatóak lehetnek, de minden csomagszalagot az 1970-es évek végén vagy az 1980-as évek elején gyártottak.

Szín: zöld