Technik Elemlámpa W10 (3xAAA/nem tartozék) COB (100 lumen) 12db/display

2.800 Ft

AZ ÁR DARAB ÁRRA VONATKOZIK!!!

12 készleten

Leírás

Leírás

A Technik W10 Elemlámpa egy megbízható és sokoldalú világítóeszköz, amely kiválóan alkalmazkodik mindennapi világítási igényeidhez. Ezzel a lámpával a sötétben történő munkavégzés, kempingezés vagy bármilyen szükséges tevékenység egyszerűbb és hatékonyabb lesz.

A W10 Elemlámpa maximálisan 100 lumenes fényárammal rendelkezik, amely elegendő világítást nyújt közeli területek megvilágításához. A COB (Chip on Board) LED technológia a fény egyenletes eloszlását teszi lehetővé.

A lámpa maximális hatótávja eléri az 5 métert, így alkalmas közeli és közepes távolságok hatékony megvilágítására.

A lámpa friss elemekkel akár 5 órán keresztül is üzemelhet, ami elegendő időt nyújt számos tevékenységhez. A W10 üzemeltetéséhez 3 darab AAA méretű mikroceruza elemre lesz szükségünk, amelyek nem képezik a csomag tartalmát.

A lámpa IP20 besorolású, ami azt jelenti, hogy védett a szilárd tárgyakkal szemben, de nem vízálló. Ideális beltéri használatra vagy olyan kültéri helyszínekre, ahol nincs közvetlen vízhatás.

A lámpa talpában található beépített mágnes lehetővé teszi a könnyű rögzítést fémfelületeken. Ez különösen praktikus lehet, amikor szerelési munkát végzel vagy szűk területeken dolgozol. A W10 Elemlámpa kiválóan használható munkalámpaként is. A COB technológia egyenletes és széles szórással rendelkezik, így a lámpa megfelelő megvilágítást biztosít a munkavégzéshez.

A Technik W10 Elemlámpa a sokoldalú és megbízható világítóeszköz, amely segítségedre lesz számos tevékenység során. Kompakt kialakítása és erős fényereje révén ideális választás lehet beltéri és ha a körülmények engedik, kültéri világítási igényeidre egyaránt.

A gyártó a termékre 1 év garanciát biztosít!

Paraméterek

Extrák
Mágneses Talp
Fényáram
100 lm
Hatótáv
5 m
Áramforrás a csomagolásban
Nem
Áramforrás Méret
AAA
Ütésállóság
1 m
Vízállóság
IP20
Készenlét
5 óra
AZ ÁR DARAB ÁRRA VONATKOZIK!!!