Technik Kemping Lámpa C25 (3xAA/nem tartozék) COB IP44 (180 lumen)

3.500 Ft

AZ ÁR DB ÁRRA VONATKOZIK!!!

6 készleten

Leírás

Leírás

A Technik Kemping Lámpa C25 egy kiváló minőségű és sokoldalú világítóeszköz, amely tökéletes társad lehet a kempingezés, piknikezés vagy bármilyen kültéri kaland során. Ez a lámpa kombinálja a erős fényerőt, hosszú üzemidőt és kompakt kialakítást, hogy minden körülmények között megfeleljen az elvárásaidnak.

A C25 Kemping Lámpa maximális 180 lumenes fényárammal rendelkezik, amely elegendő világítást nyújt közeli területek megvilágításához. A COB (Chip on Board) LED technológia kiváló fényeloszlást és hatékony teljesítményt biztosít.

A lámpa frissen feltöltött elemekkel akár 4 órán keresztül is üzemelhet, így hosszabb ideig élvezheted a kempingezést vagy a szabadtéri tevékenységeket. A lámpa üzemeltetéséhez 3 darab AA méretű elemre van szükség. A C25 hatótávja elérheti az 5 métert 360°-os szögben, így a környezeted minden irányban hatékonyan megvilágítható.

A C25 Kemping Lámpa IP44 vízállósági és porvédelmi besorolással rendelkezik, ami lehetővé teszi a használatát változó időjárási körülmények között. Cseppálló és porálló kialakításával ideális választás a szabadban történő használathoz. A lámpa akár 1 méteres magasságból való leejtés esetén is ellenálló marad, ami növeli a tartósságát és hosszú élettartamát. A lámpa szétnyitható és összecsukható kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsd és tárolhasd.

A Technik C25 Kemping Lámpa a megbízható és praktikus megoldás a kempingezéshez és számos más szabadtéri tevékenységhez.

A gyártó a termékre 1 év garanciát biztosít!

Paraméterek

Fényáram
180 lm
Hatótáv
5 m
Áramforrás a csomagolásban
Nem
Áramforrás Méret
AA
Ütésállóság
1 m
Vízállóság
IP44
Készenlét
4 óra
AZ ELEM NEM TARTOZÉK!