Technik lámpa P15 (akkumulátoros) XPE LED + micro USB (100 lumen)

3.000 Ft

2 készleten

Leírás

Leírás

Technik P15 elemlámpa, mely zsebben hordva ideális lehet a mindennapi helyzetek megoldásához. Méretéből adódóan akár kulcstartóra is akasztható, ugyanis a lámpa hátulján van erre a célra megfelelő kialakítás. Mivel anyagában színezett így nem kell félnünk az esetleges kopásoktól sem. Méreteit tekintve, mindössze 88 mm hosszú és fejátmérője 29 mm, ehhez mindössze 52 gramm súly párosul. Könnyű- kényelmesen hordható zsebben.

A lámpa maximális 100 lumenes fényárammal rendelkezik, mely több, mint elegendő lehet olyan helyzetek megoldására, mint például, hogy megtaláljuk a kulcslyukat. Természetesen nem ez az egy fokozat található benne, ugyanis van további egy előre beprogramozott kisebb fényerő fokozat, valamint egy stroboszkóp, illetve SOS funkció is a lámpában. Kezelőfelülete egy gombos kialakítást kapott, így be/kikapcsolásra és a fényerő fokozatok váltogatására is ez a gomb szolgál.

A lámpa áramellátását egy beépített Lithium akkumulátor szolgálja, melynek kapacitása 800mAh. Ezt egy a lámpa hátulján található USB-A port segítségével tudjuk tölteni. A töltési folyamat nem vesz 1 óránál több időt igénybe. A benne található elektronika védelmét IP44 por-és vízállsóág szavatolja, így a fröccsenő víz ellen védett. Továbbá 1,5 méteres magasságig teljesen szilárd felületre leejtve kiállta a töréstesztet.

A gyártó a termékre 1 év garanciát biztosít!

Paraméterek

Extrák
Beépített USB Töltés (micro), Töltöttség Kijelzés, Stroboszkóp
Fényáram
100 lm
Hatótáv
10 m
Áramforrás Méret
Beépített Li-ion
Fényforrás típusa
CREE XPE
Ütésállóság
1,5 m
Vízállóság
IP44
Átmérő
29 mm
Hosszúság
100,5 mm
Készenlét
10 óra
Termék súlya
52 g
Garancia
1 év