Technik lámpa P5 (akkumulátoros) XPE LED + micro USB (150 lumen)

4.500 Ft

Elfogyott

Leírás

Leírás

Technik P5 fókuszálható elemlámpa, mely hasznos lehet mindenes lápának, de akár túra, vagy kemping alkalmával is megbízható társ lehet!

A lámpa maximálisan 150 lumenes fényárammal rendelkezik, melyet egy CREE XPE típusú jó minőségű LED biztosít. Ezen LED élettartama a több ezer órát is elérheti. A lámpába a 150 lumenes fokozat mellett helyet kapott további egy előre beprogramozott 75 lumenes fokozat, illetve egy Stroboszkóp funkció is, valamint előhívható az SOS jelzés is.

Kezelőfelülete egy nyomógombos kialakítást kapott, mely a lámpa talpán kapott helyet. Ezzel a kis gumírozott gombbal tudjuk elérni az összes funkciót. Egyszeri gyors gombnyomásokkal tudunk váltani a magas és közepes, valamint a stroboszkóp között. Az SOS funkciót hosszú, 5 másodperces gomb nyomvatartásával tudjuk elérni. Így kezelőfelülete roppant egyszerunek és felhasználóbarátnak mondható.

A lámpatest kialakítása alumínium ötvözetből történt, amely a testen barázdált kialakítást kapott a jobb fogás érdekében. A lámpa feje kihúzható és visszatolható, vagyis fókuszálható, így választhatjuk meg a helyzet által kívánt fénycsóvát és távolságot. Beépítésre került egy 800mAh kapacitású Lithium akkumulátor, amelyet a lámpa talpán található Micro-USB port segítségével tudunk tölteni. A test jól összerakott, masszív anyagból készült, így 1,5 méterig törésálló. Az illesztések jól simulnak egymáshoz, így esőben is használható a lámpa, ugyanis IP45 por-és vízállósági besorolást kapott.

Paraméterek

Extrák
Stroboszkóp, Beépített USB Töltés (micro), Töltöttség Kijelzés
Fényáram
150 lm
Hatótáv
150 m
Áramforrás Méret
Beépített Li-ion
Fényforrás típusa
CREE XPE
Ütésállóság
1,5 m
Vízállóság
IP45
Átmérő
35 mm
Hosszúság
122 mm
Termék súlya
40 g
Garancia
1 év